Intrebari frecvente de la clienti

[rentit_accordion class=””][rentit_accordion_section title=”Acte necesare pentru contract”]Copie permis de conducere
Copie dupa buletin
Perioada rezervarii
Destinatia
Adresa de livrare (Livrare gratuita pe raza orasului Bucuresti)
[/rentit_accordion_section][rentit_accordion_section title=”Cat costa garantia?”]Garantia costa 200 de Euro pe intern si 400 de Euro pentru international.
[/rentit_accordion_section][rentit_accordion_section title=”Modalitati de plata disponibile”]Plata se poate face in RON sau EURO la cursul BNR din data facturarii, cash la momentul predarii autoutilitarei, prin banca cu confirmarea platii cu o zi inainte de ridicarea/livrarea autoutilitarei sau mai nou, cu cardul prin POS.

Pentru persoanele fizice, inchirierea se poate face doar pe baza unui card de credit.[/rentit_accordion_section][rentit_accordion_section title=”Cum recuperati garantia?”]Garantia se va recupera in totalitate daca autoutilitara este receptionata fara probleme tehnice sau de alta natura. In caz contrar se vor analiza pagubele produse de catre un service autorizat iar suma va fi scazuta din garantie.[/rentit_accordion_section][rentit_accordion_section title=”Conditii de livrare si receptie a autoutilitarei”]Autoutilitara se preda clientului cu plinul de combustibil facut, curata la interior, cat si la exterior. Masina va fi predata catre Locator in aceleasi conditii, in caz contrar se va scade din garantie.[/rentit_accordion_section][rentit_accordion_section title=”Care este limita de kilometri pe zi pentru inchirierea unei autoutilitare de la AVI RENT?”]Limita de kilometri este 500km/zi, in cazul in care se depaseste numarul de km se va taxa cu 0,5 lei/km.[/rentit_accordion_section][/rentit_accordion]

Deschide WhatsApp
WhatsApp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Suna pentru rezervare