Despre noi

cine-suntemCine suntem

A.V. INTERNATIONAL este o companie de inchirieri autoutilitare, in sistem rent a van, care va pune la dispozitie o gama variata de autoutilitare care sa va ajute si sa va insoteasca indiferent de destinatia pe care o alegeti.

Va oferim in sistem rent a van autoturisme la preturi excelente: Iveco Daily, Mercedes Sprinter sau VW Crafter.

 

de-ce-sa-alegeti-aviDe ce sa ne alegeti pe noi

Grija pe care o acordam detaliilor si clientilor, fac din A.V. INTERNATIONAL un site de inchirieri autoutilitare cu o flota noua la care puteti apela cu incredere, si cu garantia ca veti beneficia de masini dotate coresunzator, aflate intr-o stare impecabila, pregatite sa va insoteasca oriunde. Echipa noastra lucreaza si in weekend astfel orice client indiferent de programul acestuia poate apela la serviciile noastre.

 

misiunea-noastraMisiune

Ne propunem sa fim intotdeauna la inaltimea cerintelor clientilor nostrii si sa nu ii dezamagim. Suntem dispusi sa ascultam si sa ne imbunatatim serviciile in permanenta.

A.V. INTERNATIONAL va ofera spre inchiriere autoutilitare fara sofer de dimensiuni mari ce pot fi conduse cu permis categoria B la preturi mici. Preturile pentru contractele pe termen lung pot fi negociate.

Leave a Reply

Deschide WhatsApp
WhatsApp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Suna pentru rezervare